Catering Professionals is opgericht in 1990 en bestaat inmiddels uit een aantal eigen labels. Uiteraard de oorsprong van ons bedrijf:  partycatering, waar we van kleine tot zeer grote catering projecten kunnen verzorgen. Naast ons cateringlabel beschikken we ook over een eigen kookstudio, ” De Fijnproeverij”, waar chef Jos Hermans u de kneepjes van het koken graag bijbrengt. Ons nieuwste label is American Style BarBQ. Dit concept is ontwikkeld voor zowel de thuismarkt als voor event-catering.


Neemt u gerust een kijkje op onze website(s) of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek om te bespreken wat Catering Professionals voor u kan betekenen. Dat kan op elk gewenst tijdstip en ook inde avond of het weekeinde. Bel 0411-616666 en vraag naar Jos Hermans. Mailen kan natuurlijk ook door hier te klikken.


Onze andere websites:

De Fijnproeverij

American Style BarBQCatering Professionals is het toonaangevende bedrijf als het gaat om uw catering of de verzorging van culinaire aspecten tijdens een evenement. Met Rene Leenders als sturende kracht achter het bedrijf en Jos Hermans voor de uitwerking voor de culinaire aspecten kunt u rekenen op een waardige invulling van uw catering en/of evenement. Catering Professionals kan ook, bijvoorbeeld in samenwerking met Airstream Professionals, een totaalconcept aanbieden ter lading van uw merk tijdens grootschalige evenementen, maar ook voor demo’s bijvoorbeeld bij een supermarkt. Catering Professionals heeft hiervoor diverse scenario klaarliggen. Deze scenario;s worden na overleg met u geheel op uw bedrijf opgestemd en het scenario wat we dan voeren is dan ook exclusief uw scenario.

Catering Professionals is het toonaangevende bedrijf als het gaat om uw catering of de verzorging van culinaire aspecten tijdens een evenement. Met Rene Leenders als sturende kracht achter het bedrijf en Jos Hermans voor de uitwerking voor de culinaire aspecten kunt u rekenen op een waardige invulling van uw catering en/of evenement. Catering Professionals kan ook, bijvoorbeeld in samenwerking met Airstream Professionals, een totaalconcept aanbieden ter lading van uw merk tijdens grootschalige evenementen, maar ook voor demo’s bijvoorbeeld bij een supermarkt. Catering Professionals heeft hiervoor diverse scenario klaarliggen. Deze scenario;s worden na overleg met u geheel op uw bedrijf opgestemd en het scenario wat we dan voeren is dan ook exclusief uw scenario.

Key team members

Perry and Rene

René Leenders

Managing director