Catering Professionals vindt zijn oorsprong in 1990. Om precies te zijn op 13 september 1990.


In het eerste businessplan was er nog sprake van het exploiteren van een traiteurwinkel. Het werd een cateringbedrijf. Inmiddels zijn er in de loop der jaren naast het cateringbedrijf verschillende onderdelen (labels) ontstaan. Deze activiteiten zijn nu ondergebracht in Professionals Company bv. Onderdelen zijn evenementenbureau Event Professionals, Foodtruck Flavours, Kookstudio De Fijnproeverij en Speciaal Bierbrouwerij De Gaperd.


Catering Professionals is een belangrijk onderdeel binnen de Professionals Groep. Onafhankelijk van wie dan ook voeren we zowel party- als eventcatering uit zoals het hoort. Bij u op het bedrijf, thuis, festivals of op een speciale locatie. We doen dat op een geheel eigen en vooral eigenwijze manier met oog voor detail, op culinair hoog niveau en met aandacht voor uw wensen. Geen kant-en-klaar producten maar alles ambachtelijk bereid.


Catering Professionals werkt uitsluitend op projectbasis. Speciaal voor uw opdracht dus. Onze eigen keuken is ambachtelijk en gericht op dagverse kwaliteit – niet op zoveel mogelijk productie. Wij verzorgen in de regel catering vanaf 35 gasten. Voor een kleinere catering kunt u terecht bij ons andere bedrijf De Fijnproeverij. Op festivals richten we ons op publieksevenementen vanaf 10.000 bezoekers.


Bij catering gaat het naast een uitmuntende kwaliteit vooral over beleving. Daarom besteed Catering Professionals veel aandacht aan decoratie en detail. Voor de uitvoering van onze feesten beschikken wij over speciaal voor Catering Professionals vervaardigde materialen. Standaard richten wij uw ruimtes in met onze fraaie bar- en buffet units. Geen saaie RVS blokken maar stijlvol en feestelijk. Voor de American BarBQ’s gebruiken we originele Oklahoma Joe Smoker Grills en klassieke Amerikaanse caravans. Elke festival line up wordt op originele wijze aangekleed en is gericht op snelheid. U vindt bij ons nooit wachtrijen voor onze counters. Catering Professionals werkt met een eigen bestel app voor festivals.

Catering P